top of page

Kinderwijkraad Staatsliedenbuurt doet klusjes voor buurtbewonersKinderen van de Kinderwijkraad Staatsliedenbuurt gaan op dinsdag 21 september klusjes uitvoeren voor buurtbewoners die daar behoefte aan hebben. Denk aan boodschappen doen, de hond uitlaten, afwassen, de tuin vegen of gewoon gezellig een praatje maken.

Opgeven Heeft u een klusje dat de kinderen van de Kinderwijkraad kunnen uitvoeren? Geeft u zich dan snel op! Er is maar plaats voor een beperkt aantal klusjes. U kunt zich vóór 16 september opgeven door een mail te sturen naar: mvandijk@dock.nl vermeld hierin uw naam, adres en telefoonnummer en beschrijf het klusje dat uitgevoerd moet worden.Hulp nodig!

De kinderen gaan in groepjes van drie klusjes uitvoeren. Zij worden begeleid door een volwassene. We hebben hebben nog vier begeleiders nodig. Zonder voldoende begeleiders kunnen we de klusjes niet uitvoeren. Wilt u komen helpen? Geef u dan vóór 16 september op via mvandijk@dock.nl


Over de Kinderwijkraad

In de Kinderwijkraad zitten kinderen van de Westerparkschool, de Catamaran en De Bron. Via verkiezingen die in de klas zijn gehouden zijn zij in de raad gekozen. Zij vertegenwoordigen alle leerlingen van hun klas. Op de vraag “hoe kunnen we buurtbewoners laten zien dat we in een Vreedzame Wijk wonen en dat we hier hart hebben voor elkaar?” kozen zij op een democratische manier voor het doen van klusjes voor buurtbewoners die daar behoefte aan hebben.


Vlog

De kinderen van de Kinderwijkraad hebben een vlog gemaakt over hun bezigheden in de Kinderwijkraad. De vlog is hieronder te bekijken:

15 views0 comments

Comments


bottom of page