top of page

Keti Koti in de Houthavens

Op vrijdag 1 juli organiseerde Kindercommissie Houthavens een geweldige Keti Koti-viering in het Houthavenpark. Ze hebben spelletjes als touwtrekken en blokgooien georganiseerd en kraampjes vol met (Surinaams) lekkers: spekkoek, bananenchips, cupcakes, taart en drinken.


De kinderen hebben ontzettend hard gewerkt door cupcakes en taarten te bakken, de kraampjes gezellig te versieren, en de spelletjes te begeleiden Ze deelden de hapjes uit en zorgden er helemaal zelf voor dat alles in goede banen liep. Ook hebben ze maar liefst 60 euro opgehaald voor kinderen in Afrika. Doneren kan nog steeds via deze link!


Het evenement werd goed bezocht door kinderen, ouders, buurtbewoners en BSO Combiwel. Aan het einde van de middag ontvingen de kinderen een certificaat en een Vreedzaam West Dopper als bedankje. Volgend jaar gaan we nog grootser uitpakken! Wat zijn we ontzettend trots op de Kindercommissie Houthavens!Kindercommissie Houthavens is een initiatief van Vreedzaam West, in samenwerking met Onze Amsterdamse School, de Spaarndammerhoutschool en Stichting KinderHerdenking & SlavernijEducatie en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam Stadsdeel West.Comments


bottom of page