top of page

Schoonste Straat van Bos en Lommer van start met leerlingen van De Catamaran LandlustDe kinderen van de Catamaran Landlust doen mee met lente-editie van De Schoonste Straat van Bos en Lommer. Tijdens deze wedstrijd houden buurtbewoners hun straat drie maanden lang extra schoon. De winnende straat ontvangt een geldbedrag van maar liefst €1750,-.


De kinderen van De Catamaran Landlust gaan samen schoonmaken en opruimen op de Hertspieghelweg, hun schoolplein, de speeltuin en bij de containers. Ze kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken en vragen buurtbewoners een steentje bij te dragen. Interesse? Stuur dan een mail naar info@schoonstestraat.nl of neem contact op met de aanjager Vreedzaam Bos en Lommer.


Op 30 maart om 12:00 uur is er een vrolijk startsein van De Schoonste straat van Bos en Lommer bij De Catamaran Landlust. We gaan ervoor en hopen dat de kinderen in de prijzen vallen met het schoonhouden van de buurt. Maar bovenal hopen we natuurlijk dat de kinderen iets in gang zetten waardoor de buurt schoon blijft!


Meer info over De Schoonste Straat van Bos en Lommer? Klik dan hier.Comments


bottom of page