top of page

Basistraining Vreedzaam in Bos en Lommer

Updated: Oct 13, 2022

In Amsterdam West bouwen we aan een stadsdeel waarin ouders, scholen en buurten samen opvoeden en met elkaar in gesprek gaan over hoe ze dat samen doen. Een stadsdeel waar de ambitie verder gaat dan onze kinderen te laten opgroeien in een positief klimaat. Waar we de ambitie hebben dat deze kinderen opgroeien tot de actieve burgers van een toekomstig Amsterdam. Juist door daar nu al mee te spelen en oefenen.

VreedzaamWest

Vreedzaam West bood in september een basistraining Vreedzaam aan aan iedereen die formeel of informeel actief is met kinderen, ouders en/of bewoners. In de training ligt de focus op het vergroten van kennis en vaardigheden op de volgende thema’s: sociale verbondenheid & gemeenschapszin, democratisch opvoeden, conflicthantering & mediatie, oefenen met participatie en diversiteit. Op 30 september ontvingen de deelnemers hun certificaat.


Ook interesse om de basistraining te volgen? In april wordt de training weer gegeven: 6, 13 en 20 april 9:30-12:00 uur Locatie is in West en wordt later bekend gemaakt. Klik hier om je aan te melden

コメント


bottom of page