top of page

Keti Koti Houthaven 2024

Updated: 5 days ago
Afgelopen vrijdag vierden we voor de derde keer kinder-Keti Koti in de Houthaven! En wat was het weer geweldig! Kinderwijkraad Westerpark-Noord bepaalde - in overleg met hun achterban - het grootste gedeelte van het programma. Kinderen van De Zeeheld, Onze Amsterdamse School en De Spaarndammerhout droegen zelfgeschreven gedichten voor, groep 6/7 van Onze Amsterdamse School zong het lied ‘Bigi Kaiman’, er was Surinaams schaafijs, ouders maakten heerlijke hapjes, er was een springkussen, schmink, een judoworkshop van Judoschool van Heest, een dansworkshop van Park West, jongerencoach Erik van Dock Westerpark organiseerde een voetbaltoernooitje en de geweldige brassband Caribbean Brass zorgde voor live muziek!


Stadsdeelvoorzitter Fenna Ulichki was aanwezig om iedereen welkom te heten en de Kinderwijkraad overhandigde haar het eerste exemplaar van het door hen gemaakte tijdschrift ‘Welkom in mijn buurt’. Kortom: een geweldige middag voor en door de buurt.


Heel veel dank aan alle bovengenoemde personen en partners en Combiwel voor Kinderen (BSO Houthaven), alle ouders die hebben geholpen, WEst Beweegt, Stadsdeel West, Bernice Beenakker, het team van Dock Westerpark, de scholen, Buurtteam West, Rhea Labree, Combiwel Buurtwerk, Linda Broersen en iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze mooie middag! It takes a village!


Klik hier voor een compilatie.Comments


bottom of page