top of page

J.J. Cremerplein wordt Vreedzaam pleinHet buurthuis van DOCK op het J.J. Cremeplein is alweer een tijd geleden opgeknapt. Er vinden wekelijks activiteiten plaats en de speeltuin wordt volop gebruikt door buurtbewoners, scholen en andere bezoekers.


Met al deze gebruikers willen we graag zo goed en zo fijn mogelijk met elkaar omgaan. Vandaar dat Vreedzaam West samen met jongerenwerkers van DOCK het initiatief nemen om iedereen die op het J.J. Cremerplein komt, inspraak te geven op de manier waarop we met elkaar om willen gaan in de buurt. Hiermee willen we het J.J. Cremerplein (weer) een Vreedzaam plein maken. Hiervoor is al een aantal inspraak-momenten gepland op:


Donderdag 16 mei 19:00 – 20:30

Woensdag 22 mei 15:00 – 16:30


Deze momenten vinden uiteraard plaats op het J.J. Cremerplein 27A.


Daarnaast zullen er tijdens kinder- en jongerenactiviteiten ook momenten zijn waarop zij hun input kunnen geven. Ook mogen de kinderen en jongeren rondom het plein de afspraken uiteindelijk vorm gaan geven met hulp van een kunstdocent, zodat de afspraken ook daadwerkelijk opgeschreven worden en zichtbaar zullen zijn in een manifest. Op 12 juli staat de feesteljke opening van het Vreedzame J.J. Cremerplein gepland. Wees allen welkom en details zullen nog volgen!

Comments


bottom of page