top of page

Even voorstellen: Erik Moes, nieuwe aanjager Oud-West & De Baarsjes


Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Erik en ben de nieuwe aanjager Vreedzaam in de wijken De Baarsjes en Oud-West. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik besloten om een nieuwe richting op te gaan. Een plek waar ik impact kan maken en mijn steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.


Wat ik kinderen graag wil meegeven is dat zij onderdeel zijn van een samenleving, een stem hebben en zelf verantwoordelijk zijn om deze een stukje mooier te maken. En dat begint in mijn ogen met een positieve basishouding. Door nieuwsgierig te zijn, open te staan, écht te luisteren en respectvol met elkaar om te gaan maak je je school of buurt al écht een stukje mooier, leuker en fijner.


Dit wil ik doen door zelf het goede voorbeeld te geven en verbindingen in de wijk te zoeken en te creëren. Zodat kinderen ook buiten schooltijd plekken hebben in de wijk waarin zij kunnen oefenen in democratisch burgerschap.


Lijkt het je leuk om kennis te maken? Digitaal, een kop koffie of wandeling? Stuur me even een bericht en dan plannen we dat in! emoes@dock.nl

119 views0 comments

Comments


bottom of page