De Week van Vreedzaam Amsterdam

Updated: Oct 12


In de week van 9 november vindt de eerste Week van Vreedzaam Amsterdam plaats: een week waarin aandacht uitgaat naar het samenleven in de Vreedzame Wijk. We willen samen laten zien welke mooie dingen onze kinderen in onze stad doen, doordat ze spelenderwijs leren over democratie en burgerschap.


Westerpark In het kader van de Week van Vreedzaam Amsterdam wordt er in Westerpark samengewerkt met de jaarlijkse Buurtlicht Kunstroute: gedichten en kunstwerken van kinderen worden geprojecteerd op het Van Beuningenplein in de Staatsliedenbuurt en op het gebouw van de Spaarndammerhoutschool in de Houthavens.


Bos en Lommer In Bos en Lommer wordt er op zaterdag 7 november in aanloop naar de Week van Vreedzaam Amsterdam een spelletjesmiddag voor ouders en kinderen georganiseerd bij speeltuin De Gibraltar.


De Baarsjes In De Baarsjes komt in de Week van Vreedzaam Amsterdam de Kinderwijkraad bij elkaar op 10 november en komt Buurtbakkie langs op het Witte de Withplein van 14:30 - 15:30 uur.


Afsluiting

Ter afsluiting van de Week van Vreedzaam Amsterdam wordt er een meet-up georganiseerd op vrijdag 13 november in Casa 400, met speciale gast Kinderombudsman Anne Martien van der Does.AGENDA

Zaterdag 7 november > Spelletjesmiddag voor ouders en kinderen (Speeltuin De Gibraltar)


Zondag 8 november: > Buurtlicht Kunstroute Staatsliedenbuurt (Van Beuningenplein, 18:00 - 20:00 uur)

Dinsdag 10 november > Bijeenkomst Kinderwijkraad

> Buurtbakkie (Witte de Withplein - 14:30 - 15:30 uur)


Vrijdag 13 november > Buurtlicht Kunstroute Houthavens (Spaarndammerhoutschool, 17:00 - 19:00 uur)

> Vreedzaam Meet-up met speciale gast Kinderombudsman Anne Martien van der Does (Casa 400)


22 views

© 2020 VREEDZAAM WEST
 

  • Instagram
  • YouTube

VOLG ONS OP:

E-MAIL

DESIGN BUROBRAAK
 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op de nieuwsbrief: