top of page

Ouders verbinden op het schoolplein

In aanloop naar de feestdagen heeft Vreedzaam West op verschillende schoolpleinen met een koffiekar gestaan, om ouders een heerlijk warm kopje koffie aan te bieden. We gingen met ze in gesprek over Vreedzaam West en vertelden over onze werkzaamheden.


Directeur Marieke Steverink van de Joop Westerweelschool in De Baarsjes had de eer het allereerste kopje koffie in ontvangst te nemen, vorige week. OP woensdag 21 december was de koffiekar te vinden bij zowel de Tijl Uilenspiegelschool in Bos en Lommer als bij de Spaarndammerhoutschool, Onze Amsterdamse School en Combiwel in de Houthavens. Ouders en medewerkers van de scholen, voorschool en opvang werd een heerlijk warm kopje koffie, thee of chocomel aangeboden. En in de Houthaven konden we genieten van prachtige kerstliedjes, gezongen door de teams van de scholen en Combiwel, een initiatief van directeur Elize Jong van Onze Amsterdamse School. Na afloop bleven er veel ouders met elkaar kletsen en boden wij ze onze kerstkaart aan en er sloten zelfs wat buurtbewoners aan. Wat een heerlijke ochtend! Dank jullie wel aan iedereen die er was!


Wij danken alle scholen voor hun gastvrijheid dit jaar en we kijken uit naar onze verdere samenwerking in het nieuwe jaar!Comments


bottom of page