top of page

Kinderwijkraden De Baarsjes en Staatsliedenbuurt en Kindercommissie Houthaven bezoeken raadszaal

Vandaag brachten de Kinderwijkraden De Baarsjes en Staatsliedenbuurt en de Kindercommissie Houthaven een bezoek aan het stadsdeelkantoor in Bos en Lommer. Hier gingen zij in de raadszaal in gesprek met de voorzitter van het dagelijks bestuur Fenna Ulichki en stadsdeelcommissieleden Hans Mol (D66), Iris Pauw en Tsi Kwan Lam (beiden GroenLinks).

De kinderen vertelden over hun ervaringen in de Kinderwijkraad en Kindercommissie, hoe zij zijn gekozen en hoe hun ideeën tot uitvoer werden gebracht. Hierna konden de bestuurders vragen stellen aan de kinderen. Vervolgens vertelde Fenna Ulichki hoe het er aan toe gaat in het stadsdeel en konden kinderen op hun beurt weer vragen stellen. Er werd een groepsfoto gemaakt en als afsluiter liet Fenna haar werkkamer aan de kinderen zien.


Al met al een zeer geschikte ochtend! Wij willen Fenna, Hans, iris en Tsi heel hartelijk danken voor hun gastvrijheid en tijd, alle kinderen voor hun geweldige inzet en alle ouders en scholen voor het begeleiden van de kinderen en hun aanwezigheid.


Hieronder volgt een foto-impressie:Comments


bottom of page