top of page

Kinderwijkraad De Baarsjes ontvangt certificaatVlak voor de zomervakantie na onze activiteit in de wijk hebben we de laatste bijeenkomst van de Kinderwijkraad in de Baarsjes van de lichting 2020-2021.


En wow, wat een mooie dag. We hebben teruggeblikt op de afgelopen maanden, elkaar complimenten gegeven en een diploma-uitreiking gehad. En wat was iedereen blij met zijn of haar diploma!


Verder zijn de kinderen ook nog met de Stadsdeelcommissie in gesprek gegaan rondom de thema’s ouderen, eenzaamheid, milieu en daklozen. Erg leuk om de interactie tussen de leerlingen en de volwassenen te zien. Goed gedaan!


Als klapper op de vuurpijl hebben we ook de video laten zien die gemaakt is van de activiteit in het verzorgingstehuis. Iedereen vond het prachtig om te zien en het was stiekem best wel een kippenvelmoment. Bekijk de video hieronder:


De KWR had ook plannen om het Baarsjesfestival te organiseren. Helaas kon deze dag niet doorgaan vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen. Jammer, maar helaas! We zijn in ieder geval super trots wat we met elkaar hebben neergezet en willen alle scholen, kinderen en partners bedanken voor alle inzet voor deze editie.

12 views0 comments

コメント


bottom of page