top of page

Kinderwijkraad De Baarsjes maakt mooie plannen voor de wijk

Op woensdag 28 februari kwam de nieuwe Kinderwijkraad (KWR) De Baarsjes bij elkaar bij The Mall De Baarsjes. Het was een gezellige en productieve 1e bijeenkomst! De kinderen hebben maar liefst drie activiteiten bedacht voor hun buurt! Er komt een opruimactie, we gaan een spelletjesuurtje in een verzorgingstehuis organiseren en samen met The Mall jongerenwerk is er bedacht dat er een moment wordt gepland waarop ouders met hun kinderen naar de Mall mogen komen en dat er dan op hun kinderen gepast wordt. 

 

Op woensdag 13 maart kwam de KWR voor de tweede keer bij elkaar en wat hebben ze ontzettend hard gewerkt. De kinderen zijn in drie groepen aan de drie acties gaan werken. De schoonmaakactie is verder uitgewerkt en er is een mooie flyer ontworpen. De schoonmaakactie zal op 17 april tussen 15:00 - 17:00 plaatsvinden. We verzamelen hiervoor bij The Mall. We hopen dat er zoveel mogelijk mensen meedoen, want dat is het doel ook van de Kinderwijkraad! 

 

De oppasactie zal plaatsvinden op 29 maart. Ook dit zal plaatsvinden bij The Mall, in samenwerking met de jongerenwerkers daar. Ouders kunnen dan heerlijk relaxen, terwijl er op hun kinderen gepast wordt. Ook zullen er paaseitjes verstopt worden. Dus wees vooral welkom om dit bij te wonen!

 

De laatste actie is een bezoek aan verzorgingshuis de Klinker. Dat zal gebeuren tijdens de laatste bijeenkomst op 27 maart. Een aantal kinderen zal spelletjes spelen met de bewoners. Anderen gaan meelopen met de wandeling van een aantal bewoners.

 

Het was een hele fijne en actieve bijeenkomst waarin de kinderen weer hebben laten zien wat voor goede ideeën ze hebben en hoe goed ze samen kunnen werken! Dank ook aan de ouders en medewerkers die de kinderen gebracht en gehaald hebben en aan The Mall voor hun hulp en gastvrijheid!

 

Dank aan de ouders en anderen die de kinderen gebracht en gehaald hebben en dank aan The Mall De Baarsjes voor de gastvrijheid en de fijne samenwerking! 
 


 


 


コメント


bottom of page