top of page

Inspiratiesessie met ouders en partners over social mediaOp 1 februari 2024 vond de eerste Inspiratiesessie Vreedzaam van dit jaar plaats bij ASV Bilderdijkpark in Oud-West. Naar aanleiding van de vorige sessie n september, waar ook ouders bij aanwezig waren, social media en opvoeden een belangrijk thema wordt gevonden. Vanuit Vreedzaam West hadden we daarom voor deze inspiratiesessie 2 organisaties uitgenodigd om voor te lichten over opvoeden en social media. Kikid en SexMatters zijn experts als het gaat om voorlichting. Zij geven aan zowel jongeren zelf als ouders voorlichting.


Sex Matters gaat over wensen en grenzen, zowel online als offline. Kikid maakt thema's rondom jongeren bespreekbaar door scenes te spelen en zo het gesprek aan te gaan. Beide organisaties zorgen ervoor dat gevoelige onderwerpen bespreekbaar worden gemaakt. Ze hebben hiervoor ook hele belangrijke tips voor ouders.


We hebben een mooie ochtend gehad met ook goede gesprekken. Ouders, OKT, Combiwel, politie, directie van de Waterkant en DOCK waren hierbij aanwezig. Met dank aan ASV Bilderdijkpark voor hun gastvrijheid en input!

Commentaires


bottom of page