top of page

Verbindend filmprogramma WIE BEN JIJ? in West

Updated: Dec 21, 2022

Wij zijn zeer blij met een partners als Stichting WIE BEN JIJ Film in de wijk. Door meer betrokken te zijn bij elkaars projecten kunnen we de impact vergroten.


WIE BEN JIJ? is een film- en inclusieprogramma in de bovenbouw van de basisschool met als doel de verbinding tussen leerlingen, ouders en leraren te vergroten. Het is letterlijk grensoverschrijdend omdat het project zich niet alleen binnen de schoolmuren afspeelt maar zich juist ook naar buiten richt.

Kinderen filmen elkaar thuis en in de buurt. Ze gaan in gesprek met ouders en proberen zoveel mogelijk over hun klasgenoten te weten te komen. Zo leren ze op een eigentijdse manier hun overeenkomsten herkennen en verschillen te omarmen. Met nieuwsgierigheid en een goede dosis humor vragen ze elkaar het hemd van het lijf en krijgen ze een inkijkje in elkaars leven. Doordat ouders, leerlingen en leerkrachten elkaar voor de camera ontmoeten, ontstaat er een gevoel van verbinding, saamhorigheid en een mooiere samenleving. Meer weten? Klik dan hier.

Comentários


bottom of page