top of page

Even voorstellen: Jitse Goeijers, nieuwe aanjager Oud-West & De Baarsjes


Met plezier stel ik mezelf even voor als nieuwe ambassadeur (aanjager) vreedzaam voor de wijken Oud-West en de Baarsjes. Als sociaal werker en orthopedagoog draag ik graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Door mijn eerdere werkervaring bij Veilig Thuis voel ik de urgentie om in een eerder stadium betrokken te raken om conflicten in de samenleving te voorkomen of op een prettige manier op te lossen.


Ik kijk ernaar uit om samen met de jeugd, ouders/verzorgers en samenwerkingspartijen een positief opvoedklimaat in de wijken te creëren. Daar gebeurt het, daar voeden we samen op en daar bouwen we samen aan een toekomst waarin ruimte is voor gelijkwaardigheid, respect voor verschillen en voor een vreedzame omgang met elkaar. Door “onze” kinderen een stem te geven en te enthousiasmeren voor de vreedzame principes, hoop ik dat we steeds opnieuw het stokje kunnen overdragen van generatie op generatie.


Samen kunnen we veel meer. Ben je als bewoner benieuwd wat we doen of wil je weten hoe je als professional kan bijdragen? Ik maak graag kennis met je! Online, een koffieafspraak of ergens in de buurt. Stuur gerust een mailtje naar jgoeijers@dock.nl, dan plannen we iets in!

Comments


bottom of page